είναι καυλωτικό. Πολύ. Μας άναψε βραδιάτικα η Τζούλια.
Θα μου πεις τώρα, ''άμα δεν μας σηκωθεί το βράδυ, πότε θα μας σηκωθεί?''
Αφού βράδυ γίνονται όλες οι... μουλωχτές κινήσεις, γιατί να μη γίνει και αυτό? Και δεν μιλάω μόνο για το σεξουαλικό θέμα αλλά και για πολλά άλλα. Το μεταναστευτικό για παράδειγμα.

Εχει παρατηρηθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των λαθρομεταναστών που μπαίνουν λαθραία (δε σε πιστεύω!) σε μια άλλη χώρα, το κάνουν τη νύχτα. Και ξέρετε γιατί? Σιγά μην ξερετε! Αμα ξέρατε, δεν θα διαβάζετε εμένα αλλά θα ήσασταν στον ΟΗΕ και θα δίνατε λύση στο πρόβλημα αυτό.
Θα σας πω ΕΓΩ γιατί.
Γιατί όλοι οι συνοριοφύλακες, και εδάφους, και υδάτων (για τον αέρα το παλεύουν ακόμα και είναι λέει στα δικαστήρια με τους νόμους της βαρύτητας αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί ήμουν θεωρητική και θα γίνω ολίγον τι ρεζίλι), εκείνες τις μικρές ώρες, βλέπουν τσόντες στα κινητά τους, ή εύχονται να είχαν κινητό της προκοπής μπας και δούνε τίποτα άλλο εκτός από το μουνί της κατσίκας και έτσι δεν κοιτάνε να φυλάξουν τα σύνορα. Λογικό και επόμενο είναι λοιπόν, να έχουμε έξαρση της λαθρομετανάστευσης παράλληλα με την έξαρση της πορνογραφίας!

Μια άλλη παρενέργεια του εν λόγω βίντεο, είναι και η χαμηλή αποδοτικότητα στην καθημερινή εργασία του Ελληνα εργαζόμενου.
Επειδή κατανοώ το ηλίθιο και βρώμικο μυαλό σας, πρέπει να σας πληροφορήσω οτι ο Ελληνας εργαζόμενος δεν αποδίδει λιγότερο από το κανονικό επειδή την έχει κάνει λάστιχο με την Αλεξανδράτου, αλλά γιατί θέλει μα δεν μπορεί! Και πως να μπορεί βέβαια όταν η εταιρία παραγωγής της εν λόγω τσόντας, ζητάει απο το mamato, το Νο 1 tracker για τον Ελληνα, να σβήνει κάθε torrent που περιέχει το βίντεο αυτό. Και ερωτώ κυρίες και κύριοι, ΕΡΩΤΩ! Πως να βρει μια συγκεκριμένη τσόντα ο μέσος Ελληνας, όταν όλα τα γνωστα πορνοsites δεν την έχουν και το mamato τη σβήνει, και με το δίκιο του γιατί στους χαλεπούς καιρούς στους οποιούς ζούμε, δεν είμαστε να μένουμε ξανά χωρίς mamato επειδή ο admin θα φοράει βραχιολακια?
Σας απαντω ΕΓΩ (δις). Δεν θα τη βρει! Θα κινήσει γη και ουρανό, θα γραφτεί σε όποιο forum βρει μπροστά του και θα ζητάει σαν το ζητιανάκι να του δώσουνε το Link γιατί : <<Το έχει δει όλη η Ελλαδα εκτός από εμένα>> και στο τέλος θα καταλήξει να την βγάζει στις 4:30 με την παλιό-Jenna Jamseson και την βρωμό-Zemanova, κλαίγοντας και χύνοντας για τα μάτια (βυζιά) της Τζούλιας.

Κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό, τώρα που μιλάμε για βυζιά και τέτχια, είναι και η επίδραση που άσκησε το βίντεο σήμερα στην πολιτική της χώρας μας. Μου είπε ο μπαμπάς μου ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε κατι νέα μέτρα, μπας και μας σώσει απο τον οικονομικό μας ξεπεσμό. Αλλά εσείς...χαμπάρι (εγώ έχω τον μπαμπά μου)! Το μόνο που σας ένοιαζε ήταν το πως γαμιέται η Τζούλια Αλεξανδράτου! Κάτι τέτοιες μαλακίες κάνανε και οι γονείς μας και τρώμε σκατό τώρα! Γιατί ακολουθείτε και εσείς τα βήματά τους τώρα? Γιατί?!

Αρα έχουμε και λέμε:     -Λαθρομετανάστευση.
                                    -Οικονομία
                                    -Πολιτική
                        
Και μετά λένε το μουνί σέρνει καραβι! Εδώ σέρνει... σέρνει...    για πείτε κάτι που είναι μεγαλύτερο από ένα καράβι ρε παιδιά ...Το βρήκα! Εδώ σέρνει τρια! (3) καράβια! Στο ένα θα κολλήσει?


(Ντάξ, μάλλον με έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφαλι, δεν εξηγείται αλλιώς.)

Αναρτήθηκε από LowInertia

No Comment.

Add Your Comment

Your Comment